Plačilo s kriptovaluto

Naše stranke lahko zdaj za način plačila izberejo BTC, LTC in druge kriptovalute. Predanost podjetja, da igra vlogo pri rasti ekosistema blockchain in kriptovalut.

»Zdaj, ko naše podjetje sprejema kriptovaluto kot plačilno sredstvo, postavljamo precedens za to, kaj bo kmalu postal Bitcoin in druge kriptovalute. Še naprej bomo gonilni zagovornik in podpornik industrije kriptovalut, saj se bo še naprej usmerjala v splošno sprejemanje na trgu, «

Ondrej Chudy

Priznajmo si, živimo v naslednji veliki revoluciji, ki se šele začenja. Številni izzivi omogočajo resnično uporabo kriptovalut, pozitivno pa je, da podjetja to tehnologijo začenjajo sprejemati.

Kako plačati storitev z uporabo Bitcoina ali druge kriptovalute v treh preprostih korakih?

Bitcoin je zadnjih nekaj let najbolj vroča stvar v svetu financ. Če še vedno ne veste, kako uporabljati to digitalno valuto in želite izvedeti, kako se plačuje z Bitcoini in drugimi kriptovalutami, ste na pravi strani. V teh kratkih navodilih vam bomo podali nekaj osnovnih nasvetov, kako začeti uporabljati Bitcoine in druge kriptovalute.

1. Izberite svojo kripto denarnico

Preden lahko plačujete s kripto valutami, morate najti denarnico, v kateri lahko shranite svojo digitalno valuto. Ta bo služila kot vaš Kripto bančni račun, prek katerega lahko shranjujete, plačujete in prejemate denar.

V spletu je veliko brezplačnih kripto denarnic in vse dobro delujejo tako na namiznih kot na mobilnih napravah. Samo ustvarite račun z uporabo svojih osebnih podatkov in že ste pripravljeni.

2. Nakup Kripto valut (Bitcoin...)

Po nastavitvi denarnice pride čas, da kupite kriptovalute. To lahko storite z eno od številnih storitev izmenjave kripto valut. Naredite svoje raziskave in si zagotovite trenutno najboljšo možno ceno za Kripto valute.

Kripto valute lahko kupite s pomočjo kreditne kartice ali bančnega računa. Samo izmenjalni storitvi posredujte svoj naslov denarnice in transakcija bo končana v nekaj minutah.

3. Začnite plačevati s Kripto valutami

Za plačilo morate samo kopirati naš kripto naslov in ga prilepiti v določeno polje na vaši denarnici. V plačilno polje vnesite pravo količino kripto valut (v pravi protivrednosti glede na tečaj EUR) in kliknite ‘Pošlji’. Prepričajte se, da vedno vnesete natančen znesek in točen račun, kot je prikazan v oknu za plačilo. Transakcija mora biti zaključena v nekaj sekundah.

Denarnice

1. Bitcoin

Bitcoin logo
Bitcoin QR

Bitcoin račun oz. denarnica

bc1qcr2xuzwdj6asw452c4fkewzgj0a3ut4ufkvz9f

Bitcoin račun kopirajte zelo pazljivo, ter nam pošljite potrdilo!

2. Ethereum

ethereum logo
Ethereum QR

Ethereum račun oz. denarnica

0xd2C9DECA0b63ADe27CfF40F7981B5Da23cbf62e2

Ethereum račun kopirajte zelo pazljivo, ter nam pošljite potrdilo!

3. Litecoin

litecoin logo
Litecoin QR

Litecoin račun oz. denarnica

LXz1u4vXQJSCFdGLcsFHLfBB5jT7d35Uvt

Litecoin račun kopirajte zelo pazljivo, ter nam pošljite potrdilo!

4. Tether USD

tether usd logo

Tether USD račun oz. denarnica

0xd2C9DECA0b63ADe27CfF40F7981B5Da23cbf62e2

Tether USD račun kopirajte zelo pazljivo, ter nam pošljite potrdilo!

5. Ostale kriptovalute

V kolikor na seznamu ni vaše priljubljene valute, vas prosimo, da nam sporočite v kateri valuti želite izvesti plačilo in v najkrajšem možnem času vam bomo poslali ponudbo z računom oz. denarnico vaše priljubljene Kripto Valute.

Povezava na Cenik.

Kontakt